stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Santa On The Beach

Wasps – Santa on the Beach – jeugd rugby toernooi

Ook zin om het jaar gezellig af te sluiten?
Wij wel, dat doen we dat met RUGBY en jullie zijn uitgenodigd!
Op zaterdag 21 december 2019 organiseert NRC the Wasps  in de Beachfabriek in Nijmegen het Wasps – Santa on the Beach – jeugd rugby toernooi.
Dit toernooi is vorig jaar vanuit een spontane actie ontstaan, het was zo leuk dat smaakt naar veel meer!!

Naast de kinderen vanuit ons het Gelre samenwerkingsverband  (ZRC de Duuvels, RC Wild Rovers, RC Wageningen, ARC the Pigs en NRC the Wasps) zijn dit jaar ook jeugdteams van RC Betuwe, The Rams RFC, DRC the Pickwick Players, RC Octopus en RC the Dukes van harte uitgenodigd.

Met dit toernooi sluiten we 2019 samen af als één grote rugby-familie. In de Beachfabriek is er van bovenaf mooi uitzicht over de beachvelden, wij zorgen dat er van alles te eten en te drinken is (tip: neem naast je pinpas ook wat kleingeld mee), dus het zou enorm gezellig zijn als de ouders ook mee komen.  

Toernooi info

Op dit toernooi zijn er beach rugby wedstrijden voor de leeftijdscategorieën U8 t/m U16. Voor de U8 t/m U12 hanteren we de 7 tegen 7 regels en voor de U14 en U16 zijn de officiële Beach 5 regels van toepassing.
09.30 – 11.00     U8 – TURVEN  
09.30 – 11.00    U10 – BENJAMINS 
11.00 – 12.45    U12 – MINI’S 
13.00 – 15.30    U14 – CUBS 
15.30 – 18.00    U16 – JUNIOREN

Inschrijven

Voor vragen,  meer informatie en het inschrijven van jullie teams  zijn wij bereikbaar via e-mail jeugd@wasps.nl onder vermelding van “Santa on the Beach”. 
Tijdens het toernooi maken we foto’s, met inschrijving van deelname geef je toestemming voor gebruik van dit beeldmateriaal op de social media van NRC the Wasps.

Toernooi locatie
Beachfabriek (oud Honig locatie)
Waalbanddijk 12c 
6541 AJ,  Nijmegen

Kom je ook dan maken we er met z’n allen een feestelijke rugbydag van. 

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx