stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Coronavirus 4904507  340

Rugby activiteiten AFGELAST ivm Corona

UPDATE 12 maart 2020

Naar aanleiding van de laatste berichtgeving over het coronavirus (COVID-19) heeft het bestuur van NRC the Wasps besloten alle activiteiten van de vereniging te stoppen. Dit betekent dat het clubhuis voorlopig gesloten blijft en de trainingen en wedstrijden niet doorgaan.
Dit tot nadere berichtgeving.

UPDATE 11 maart 2020 16.45u

Binnen Brabant is het advies van NOC&NSF en Rugby Nederland om alle sportactiviteiten (trainingen en uit- en thuiswedstrijden) af te lasten. Tevens zijn alle Bondsdagen op zaterdag 14 maart afgelast.

Tot nadere berichtgeving vragen we vanuit het bestuur van NRC the Wasps alle leden, ouders en betrokkenen die uit Brabant komen niet naar de trainingen te komen.

UPDATE 10 maart 2020

De hygiëne regels zijn aangescherpt:

  • was je handen regelmatig
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • maak gebruik van weggooi zakdoekjes
  • geen handen schudden
  • gebruik je eigen waterbidon om uit te drinken en deel deze niet met anderen

Daarnaast willen we benadrukken om niet te trainen en thuis te blijven als je griepverschijnselen hebt en moet hoesten.

9 maart 2020

Beste leden, ouders, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen bij the Wasps.

Er is in Nederland veel commotie met betrekking tot virusziektes en in het bijzonder het Coronavirus (COVID-19).
Vanuit het bestuur willen we jullie graag het volgende mededelen:

NRC the Wasps volgt de adviezen van RIVM, NOC&NSF en Rugby Nederland. NOC&NSF en Rugby Nederland laten zich continu informeren en adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).
Zodra zij aangeven dat er maatregelen noodzakelijk zijn, volgen wij deze direct op. Op dit moment zijn er naast de gebruikelijke hygiëne regels geen extra maatregelen nodig en vinden alle rugbyactiviteiten gewoon doorgang.

Gebruikelijke hygiëne regels die gelden bij het voorkomen van verspreiding van alle virussen zoals de griep en verkoudheid volgens RIVM:

  • was je handen regelmatig
  • hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • maak gebruik van weggooi zakdoekjes

Daarnaast hebben sportverenigingen gangbare hygiëne normen met betrekking tot gebruik van bidons (niet aan de mond) en adviseren we iedereen om niet te trainen / thuis te blijven als je zwaar verkouden bent en veel moet hoesten of niezen.

Specifiek mbt Corona geldt: Mocht je in gebieden geweest zijn waar er nu veel corona gevallen zijn (de zogenaamde risicogebieden) en je hebt verkoudheidsklachten of koorts dan moet je thuis blijven en uitzieken.

Op de website van het RIVM wordt informatie continue bijgewerkt over alle ontwikkelingen; www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Wanneer we binnen de Rugby op advies van het RIVM of de Bond specifieke maatregelen moeten nemen, dan informeren wij daar iedereen verder over.

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx