Sponsoren

Wilt u over onze sponsoren weten? Click op hun logo voor meer informatie!

Heeft u een bedrijf of onderneming en heeft u interesse in een sponsoren relatie met The Wasps? Neem dan contact op met Rick Stoop (Accommodatie, Sponsoring & Materialen) door te mailen naar asm@wasps.nl

Wij danken alle sponsoren voor hun bijdrage aan Nijmeegse Rugby Club The Wasps

LAND ROVER TERLOUW

Terlouw Autogroep B.V. is sinds 2 januari 2012 officieel Land Rover dealer voor de regio Arnhem. Ze zijn een ambitieus bedrijf met grote toekomstplannen. Het merk Land Rover biedt ons grote perspectieven en vol vertrouwen zien ze de toekomst tegemoet. Het is hun doel en missie de beste Land Rover dealer van Nederland te worden. Ze willen klanten aan hen binden op een manier die zal verbazen.

Ga naar de website >>

AMELINK

Hierdoor is er een uniek Interieur & Bouw bedrijf onstaan wat vanaf de (ruw)bouw tot aan de stoffering alles onder één dak heeft en verzorgd. Ze bouwen met oog voor detail en sfeer en zijn daardoor de specialist om van uw huis een thuis te maken.

Ga naar de website  >>

SCHMETZ PETER JOSEF GMBH

Landbouwmachines leverancier

CONSULTING EXPERTS

ConsultingExperts is een landelijk opererend ICT-consultancy en detacheringsbureau dat er sinds 2010 in slaagt 'de juiste mensen op de juiste job' te zetten, veelal bij grotere bedrijven, instellingen en overheden. Het doel van ConsultingExperts is om met kennis van én over haar opdrachtgevers, een optimaal werkbare combinatie te creëren tussen de klantbehoefte en de oplossingen die de specialisten van ConsultingExperts aanbieden.

Ga naar de website >>

NTP GROEP

De NTP Groep is een aannemingsbedrijf op het gebied van infra, milieu en bouw met expertise in de gehele keten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige milieukundige, infrastructurele en bouwkundige producten en/of diensten aan (semi) overheden, bedrijven en instellingen.

Ga naar de website

STEEL BROTHERS

Steel Brothers is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in Land Rover verhuur. Je kunt een Land Rover Defender huren bij www.steel-brothers.nl voor een lang weekend of een vakantie van een week of langer. Ze verhuren Land Rovers 110 (9 persoons!!) met of zonder daktent, een 2 pers Defender 110 Camper of een Defender 130 (5 persoons!) met huif en 2 daktenten!

Gaar naar de website >>

BISSELINK & GERRITS

Autobedrijf Bisselink & Gerrits is in 15 jaar uitgegroeid tot een vakkundig autobedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in Land Rover maar uiteraard zijn alle automerken bij ze van harte welkom. Ook voor de verkoop van occasions bent u bij ze aan het juiste adres. Bekijk hun voorraadlijst voor het actuele aanbod.

Gaar naar de website >>

RIN

Al sinds 1979 denkt RIN mee met de klant om samen tot bedrijfsoplossingen te komen. Hun klant- en servicegerichte manier van werken heeft hen gemaakt tot wie ze nu zijn! Van apparatuur tot voorzieningen en van kantooromgeving tot online platform, ze bieden een totaalpakket onder één dak. Ze combineren service met totaaloplossingen en dát maakt RIN uniek in de omgeving Nijmegen en Wijchen.

Gaar naar de website >>

Assurantiekantoor Victor Dries

Victor Dreis is gespecialiseerd in assurantiebemiddeling.  Op basis van dat persoonlijke contact en hun deskundigheid, zijn ze steeds in staat om samen met u te beoordelen welke keuze het beste is, waarbij ze rekening houden met uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Ga naar de website >>

Sint Anneke

Aan de St. Annastraat, vlak voor het centrum van Nijmegen vind je rechts op de hoek café Sint Anneke. Het witte, karakteristieke pand met sfeervol terras nodigt direct uit om lekker te borrelen, te happen of te stappen.

Ga naar de website >>

Oma Weet Road

Heb je een hardnekkige vlek in je favoriete trui? Wil je weten hoe je rozen aflegt? Of wil je van die snotneus af? Allerlei vragen waar je oma gelijk een antwoord op zal hebben. Maar wat als Oma niet bereikbaar is? Dan kun je altijd terecht op Oma Weet Raad.

Ga naar de website >>

Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Nijmegen, bewerkt, levert en legt deskundig kurk, parket, PVC, marmoleum en laminaat. Plannen om een nieuwe vloer te leggen in uw huis? Dan zijn ze een prima adres voor u.

Ga naar de website >>

Rhein Waal University of Applied Sciences

De Universiteit, met hun twee moderene locaties in Kleve en Kamp-Lintford, is met de regio Lage Rhine ingeworteld en met de wereld verbonden. In de universiteit vindt u meer dan 6000 studenten uit meer dan 100 verschillende landen in seminariezalen, collegezalen, talencentrum en bibliotheken.

Ga naar de website >>