stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

 

Rugbymagazine The Buzzz

Met het aanbreken van 2018 is rugbyclub The Wasps een prachtig magazine rijker geworden: The Buzzz! Deze glossy biedt een mooie introductie tot onze club en is daarmee het perfecte leesvoer voor (ouders van) huidige en toekomstige leden.

Het eerste nummer, jaargang 2017-2018, geeft onder andere een korte uitleg over de sport rugby. Het vertelt over de vele jeugdige Wasps, alle teams, de vrienden en families, en over een groot aantal belangrijke activiteiten van de club. En dat natuurlijk met een voorwoord van onze voorzitter, Freek Oosting. Het blad is tot stand gekomen dankzij de steun van de Vereniging Vrienden van The Wasps, met veel inzet van de redactie, vormgever Erwin en met behulp van een heel team aan leden.

The Wasps is een trotse club en een warme rugbyfamilie die de waarden van de sport –¬†Discipline, Kameraadschap en Respect – hoog in het vaandel heeft staan. Clubmagazine The Buzzz straalt dit uit en biedt zodoende voor een ieder die wil een heerlijk¬†stukje rugby-leesplezier.

 

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx