stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

September: Gratis Open Trainingsmaand – Give Rugby a Try!!!!! 😉

Welkom bij The Wasps, DE rugbyclub van Nijmegen! September staat bij ons in het teken van de gratis Open Trainingsmaand. Voor iedereen die een keer de sport wil uitproberen is dit DE kans om mee te maken wat rugby is.  Er is voor iedereen plek: dames, heren en jeugd. Aan jou de keus of je één, twee, vier keer of de hele maand mee wil doen: het is geheel vrijblijvend dus je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt.

Wanneer kan ik komen?

Elke woensdag en vrijdag ben je welkom om te genieten van de mooiste sport ter wereld. Ben je onder de 19? Dan train je met leeftijdsgenoten. Ben je boven de 19? Dan ben je senior. We hebben een dames en een herenteam. Liever geen tackels? Dan is touch rugby misschien wel wat voor jou!

Zie voor de trainingstijden de tabel hieronder.

Heb ik ervaring nodig?

Nee, helemaal niet. Het enige wat je nodig hebt zijn je sportspullen en je (voetbal)schoenen. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je kunt omkleden en kan douchen. Rugby is een sport waar iedereen aan mee kan doen of je nu klein, groot, langzaam, snel, 7 jaar of 37 bent, in rugby, there is a position for everyone.

Dames Introductie trainingen

Bij de dames zijn er deze keer weer speciale introductie trainingen! Hierbij maak je samen met andere nieuwsgierigen kennis met de rugbysport. Dit gebeurt op een laagdrempelige manier, met aandacht voor de verschillende onderdelen en skills van de sport zoals de bal passen, een ruck opzetten, line outs en kicks. Deze trainingen vinden plaats op woensdagen van 20:00 tot 21:30. Meer info en aanmelden kan via pr@wasps.nl

Touch!

Naast de reguliere vormen van rugby, heeft NRC The Wasps ook een touch rugby team. Touch rugby is een snelle en toegankelijke vorm van rugby. In plaats van tackels wordt er gebruik gemaakt van een zogenoemde touch op de heupen van de tegenstander. Deze plaatst de bal alsof hij of zij getackeld zou zijn, waarop het spel net als bij het reguliere rugby door kan gaan. Lijkt het je wat? De touch’ers trainen om de week. Kom dus vrijdag 6 september mee doen van 20:00 tot 21:00, of 20 september. Voor meer info, mail naar touch@wasps.nl

Vragen?

Ben je nog niet helemaal overtuigd of wil je misschien nog wat meer informatie? Geen probleem, kijk gerust rond op onze site of stel je vraag via info@wasps.nl of het contactformulier hieronder en hopelijk zien we jou dan binnenkort een keer op de training bij de Wasps. Give it a try!

TeamsWoensdagVrijdag
Heren en U18Woensdag 20:00 - 22:00Vrijdag 20:00 - 22:00
DamesWoensdag 20:00 - 22:00Vrijdag 20:00 - 22:00
JeugdWoensdag 18:30 - 20:00Vrijdag 18:30 - 20:00
TouchVrijdag 20:00 - 21:00
om de week
compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx