stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Marikentoernooi Site

Informatie over Marikentoernooi

De inschrijvingen zijn gesloten want het maximaal aantal teams is binnen: 13 herenteams en 5 dames teams hebben zich ingeschreven voor het 39ste Marikentoernooi op 13 mei. Dat betekent volle bak op die dag, daar zijn we als vereniging natuurlijk hartstikke blij mee. De teams die zich hebben in geschreven krijgen via consumptiebonnen een deel van hun inschrijfgeld terug, vergeet dit dus niet! Wedstrijdschema ontvangen jullie van de organisatie deze week.
Het toernooi zal om 10.00 beginnen met haar eerste wedstrijden, 10-a-side bij zowel de dames als de heren zoals u van ons gewend bent. Mits de planning het toelaat zullen de finales iets rond 18.00 zijn afgelopen. We verwachten van deelnemende clubs dat ze minstens één uur voor hun eerste wedstrijd aanwezig zijn! Er zijn kleedkamers waar je je kan omkleden, deze zijn de hele dag open.  Uiteraard is er genoeg te drinken en eten aanwezig: het clubhuis is de hele dag open en ons eigen culinaire All Blacks BBQ-team staat voor u klaar.

Tijdens het toernooi speelt de jeugd ook een toernooi, hiervoor is een beachrugby veld aangelegd. Kom gerust kijken, de toegang tot ons Sportpark is gratis die dag als ook het eindfeest.

We hopen natuurlijk dat iedereen na het toernooi blijft hangen want rond 18:30 zal het eindfeest losbarsten met als thema Rugbeach Party  (klik hier voor Facebook pagina)  waar heerlijk gedanst en gedronken kan worden na een hele dag intensief rugby. Voor teams van buitenaf is het mogelijk een tent op te zetten op het veld. Wil je dit doen mail naar mariken@wasps.nl of neem contact op met Freek Oosting 06-51953905.

Het speelschema vindt u hier. Overzicht inschrijvingen:

Heren

 1. NRC The Wasps                    8. RC Octopus
 2. RCO Harlequins                    9. Rc Bulldogs
 3. N.S.R.V. Obelix                     10. DRC Wild Rovers
 4. Purple Panthers                   11. ERC’69 Dragons
 5. RC Nieuwegein                     12. Kleve Hammerheads
 6. Dukes 3                                 13. URC
 7. Black Bulls                             14. RC Tilburg

Dames

 1. N.S.R.V. Obelix
 2. NRC The Wasps
 3. RC Wageningen
 4. WaRoMaCo
 5. Dukes 3

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx