DukesU16 Vs WawaU16

The Dukes Junioren2 vs Wawa’s Junioren1 10-58

 

Zaterdag 29 oktober jl speelden onze Junioren een belangrijke uitwedstrijd tegen het 2e juniorenteam van de Dukes in Den Bosch.

Vanaf de eerste minuut was het gelijk duidelijk dat onze Wawa’s erg goed bij de les waren door The Dukes spelers geen centimeter speelruimte te gunnen. Bijna alle duels werden gewonnen en al vrij snel scoorde Max de eerste try. Iets daarna scoorde Guilliano een try. Daarna liep Thijs een hele nare blessure op: na de röntgenfoto’s in het ziekenhuis bleek zijn rechterpols gebroken te zijn… Thijs, we wensen je allemaal een voorspoedig herstel!

Behalve Thijs was ook deze verslaggever de kluts kwijt en niet in staat om de razendsnel oplopende score goed bij te houden. Hij zag in ieder geval nog een prachtige try van Sieme en ook een mooie conversie van die zelfde Sieme. Ook zag hij nog scores van Ronan (2x), Guilliano (3x) en Max (2x).
Het was niet alleen het basisteam, dat vanmiddag goed speelde. Ook de wisselspelers, die voornamelijk in de 2e helft het veld in kwamen deden het voortreffelijk. Complimenten voor allen!!!

Volgende week zaterdag spelen onze junioren een thuiswedstrijd in Wageningen tegen Oemoemenoe uit Middelburg. In die wedstrijd zal blijken welk team voorlopig de sterkste in deze klasse is, aangezien dan de nummers 1 en 2 van de ranglijst elkaar treffen.

Laten we hopen, dat de Wawa’s dan net zo geconcentreerd en wilskrachtig spelen als afgelopen zaterdag tegen The Dukes en dat nare blessures mogen uitblijven…

Na stommiteiten als het vergeten van bitjes, kousen en voetbalschoenen kan aan dit stupide rijtje toegevoegd worden: het verliezen van je autosleutel en hier pas achter komen, als je bijna terug bent in Nijmegen en vervolgens weer helemaal terug moet rijden naar Den Bosch…