stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

Grote overwinning Wasps U16

Nadat onze Wasps Junioren het eerste deel van het seizoen hadden afgesloten met een kampioenschap op Shieldniveau (het vierde en laagste niveau) promoveerden ze naar het Bowl niveau (3e niveau). Hier bleken de tegenstanders een stuk sterker. In de eerste 2 wedstrijden werd er met grote cijfers verloren van Eindhoven en van The Pickwick Players. Vooral de wedstrijd tegen de laatste was van Wasps kant van een bedenkelijk niveau. In de wedstrijd daarna was er een kans om het moreel op te krikken tegen Haarlem Junioren 2…ook zij hadden namelijk de eerste twee wedstrijden dik verloren. Helaas eindigde deze wedstrijd na een 12-0 voorsprong in een zeer teleurstellende 12-12.

Vandaag stond daarom een belangrijke wedstrijd op het programma, de broederstrijd tegen de Junioren van Gelre, waar nogal wat spelers in lopen die onze spelers kennen uit samenwerkingen in voorgaande jaren.
Onze coach Fred had enkele tactische aanpassingen doorgevoerd in het team, die zeer goed uitpakten. Vanaf de eerste minuut speelden de Wasps met veel zelfvertrouwen en gaven Gelre nauwelijks de ruimte om een aanval op te zetten . Iedereen bij de Wasps werkte keihard en het team kende geen zwakke plekken. Tries werden er gescoord door Jasper (3×), Wouter (2×), Mees, Stef en Nikki. Nadat de ref het laatste fluitsignaal had geblazen bleek dat de Wasps maar liefst met 57-0 hadden gewonnen!!!! Een grote compliment naar het hele team!
Volgende week zaterdag zijn de junioren van Eindhoven bij ons te gast…is kijken of onze junioren in staat zijn om een betere prestatie neer te zetten dan in de eerste wedstrijd, toen met 48-12 van Eindhoven werd verloren…

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx