Marikentoernooi Site

Succesvolle dag tijdens Marikentoernooi

Het Marikentoernooi van afgelopen zaterdag kende een fantastische dag, ondanks de wat natte voorspellingen is het grotendeels droog gebleven met een heerlijke lentezon. Het toernooi leverde uiteindelijk twee terechte winnaars op: URC bij de heren en onze eigen Ladywasps bij de dames!

De heren van de Wasps werden helaas derde in hun poule en daarmee was hun rol na drie wedstrijden uitgespeeld op het toernooi.

Na twee afzeggingen stonden er uiteindelijk 17 teams op de Staddijk, een hele mooie prestatie, de drie velden waren dan ook hard nodig. Daarop bleken de heren van URC toch wel het beste van het spel te hebben want in de finale werd Enschede uiteindelijk ruim verslagen. Ook bij de dames werd het overwicht uiteindelijk vrij duidelijk, de Ladywasps hielden de eer daarmee hoog. Beide teams kregen wegens hun eerste plaats een mooi houten Wasps embleem mee voor in de prijzenkast.

Door het mooie weer bleven er na het toernooi nog een flinke groep mensen hangen die hun magen konden vullen met de burgers en worsten van het All Black BBQ team. Daarnaast was er voor de jeugd de hele dag een stormbaan opgezet en ook het beachtoernooi compleet met banners, was een mooi vertier voor de jongeren. Om half vier was het echter voor hen ook tijd om bij de Awards aanwezig te zijn, de prijzen voor Player of the Year werden bij de jeugd- en seniorenteams uitgereikt als ook vrijwilliger van het jaar, die eer ging naar Frank Egberts.

Na afloop van het toernooi werd er tot middernacht flink doorgedanst onder leiding van DJ, menig Wasp zal een moeilijke zondag hebben gehad, warm weer doet nu eenmaal drinken. De organisatie kijkt tevreden terug op het toernooi. Voor foto’s houdt onze Facebookpagina in de gaten, daar zal een album verschijnen met diverse foto’s.