Sint Site

Sinterklaas training en Grote Clubactie groot succes

Op woensdag 30 november  was het weer zover: een aangepaste trainingsavond omdat de Sint in het land is. Geen tackles maar pepernoten!

Na een warming up die verzorgd werd door Zwarte Pieten mocht de jeugd los op een aantal spellen, begeleid door ouders en trainers. Proberen om zoveel mogelijk spelers in een kruiwagen te vervoeren of om ze zonder de grond te raken rond te sjouwen: het leidde tot erg grappige taferelen. Er waren tien teams die allen moesten proberen zoveel mogelijk pepernoten te verzamelen, uiteindelijk trok het team onder leiding van Nikki aan het langste eind. 

Hierna werd in het clubhuis de kou verdreven middels warme chocolademelk, en een mooi gedicht van de Sint.  Team Nikki dat de meeste peper noten had gescoord bij de spelletjes kreeg een mooie medaille, en voor iedereen komt er nog een cadeautje aan, dat helaas iets vertraging had opgelopen.

Hierna kan er nog meer heuglijk nieuws worden gedeeld: dit jaar heeft de Grote Club Actie ruim het dubbele opgeleverd in vergelijking met vorig jaar! Liefst 600 loten werden er door de verschillende jeugdleden verkocht, goed voor een totaalbedrag van 1440 euro!! Chapeau aan alles en iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, wat een bedrag!

De topverkopers Jesse Chang, Tjibbe Amelink en Puck Amelink kregen een mooi prijzenpakket, met als uitschieter de hoofdprijs voor Puck in de vorm van een clinic kicken van Matthew Cripps.

Ook de U10 viel nog in de prijzen: ze versloegen nipt de U12 als bestverkopende team.

Allemaal super gepresteerd!!