stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Kerstbingo

Kerstbingo en diner op 10 december

Beste Waspen,

Het kerstdiner en de bijbehorende bingo komen er weer aan. Zaterdag 10 december is iedereen vanaf vier uur welkom. Niet veel later zullen de hapjes worden geserveerd, dus wees op tijd! Vanaf vijf uur zullen Brenda en Eva een volledig diner voor u op tafel zetten. De verhalen die ik gehoord heb zijn goed.

Na het diner zal de bingo met mooie prijzen beginnen.

Een goed kerstdiner is natuurlijk niet compleet zonder de juiste kleding. Trek dan ook je mooiste kersttrui/pak aan voor deze avond. Er zullen prijzen worden uitgerijkt voor de mooiste kleding.

Je kan je opgegeven door een mail te sturen naar waspskerstbingo@gmail.com. De kosten voor het diner zijn 25E. Hiervoor krijg je eten, drinken, en natuurlijk een paar bingokaarten. Om de inkopen op tijd te kunnen doen, moet je je uiterlijk vrijdag 2 december opgeven. Bij de kerstbingo kan je zo naar binnen lopen.

Die avond hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig om ons te helpen. Het gaat dan om een uurtje achter de bar staan, en helpen met opruimen. Met hoe meer we het doen, hoe minder werk het is.

Vriendelijke groet,

De organisatie

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx