stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

Jeugdkamp weer succes: lees hier het verslag!

Wasps Rugbykamp 2017

Afgelopen weekend was het tijd voor het Wasps jeugdkamp. Met 120 waspen sterk reisden we af naar Zeeland, waar iedereen een slaapplaats vond in een enorme herberg, mét grote tuin. De oudere jeugd had een eigen slaapgebouw, en bakende het territorium stevig af door het spuiten van heel veel deodorant en het verspreiden van al hun eigendommen over de vloer. Op het terrein was ook een grote bunker waar de Waspen in mochten spelen. Niet alle Waspen waren er zeker van dat het ook spookvrij was. Vooral in het donker twijfelde ze daarover. Voor de gezelligheid werd er ook een kampvuur aangetoken. Maar dit plezier mocht niet lang duren, de Burgemeester van Burgh Haamstede (onze buurman) kwam ons vertellen dat er code rood heerste, en er dus geen vuur gemaakt mocht worden.

Iedereen zette z’n beste beentje voor in een heuse tienkamp, en er was vooral veel tijd voor ongedwongen gezelligheid met elkaar. En daar zijn de Wasps en Waspjes goed in, zeg! Zaterdag waren de weergoden ons niet zo gunstig gezind, maar we gingen evengoed naar het strand voor een potje beachrugby en andere spelletjes. Zelfs waren er een paar Waspen die toch de zee trotseerde. Die arme kinderkuitjes werden gezandstraald en de kids kwamen verkleumd terug uit het water. Petje af voor de oudere jeugd die de kleintjes op hun rug terug droegen naar het honk, door weer en wind. Doordat het zo stormde overdag en in de avond er nog een schepje boven op werd gedaan, kon de geplande dropping, die plaats zou vinden op het strand, niet doorgaan. Maar natuurlijk had het kampcomité nog een alternatief op de plank te liggen.

 De escape room! De oudste Wasps gingen de escape room in. Door vragen vragen te beantwoorden moesten ze zich een weg naar buiten weten te vinden. Zondag bleek dat iedereen eruit is gekomen! Pfiew gelukkig maar. Met kaarslicht en enge muziek was dit toch geen plek waar je heel lang wilde blijven. voor een natje en droogje werd gezorgd door de chef en zijn cookies, en de rugbypapa’s bleken opmerkelijk goed te kunnen afdrogen. De laatste dag begon de vermoeidheid toch parten te spelen en moesten enkele kinders met potten en pannen gewekt worden. Rode lijn tijdens het weekend was een roofspel, waarbij men moest proberen om ongemerkt zoveel mogelijk tubes van anderen te roven. Aan het einde van het kamp werden ze weer verdeeld zodat iedereen een aandenken had aan dit geweldige, en perfect georganiseerde kamp!

Tot volgend Wasps kamp!
Het Kampcomité

 

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx