stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

Aanscherping corona-maatregelen

Helaas hebben we in Nederland corona nog lang niet onder controle en zijn aanvullende maatregelen nodig, zoals we gisteren op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben gehoord. Voor onze club betekent dat dat we er van uitgaan dat de trainingen en wedstrijden gewoon doorgaan, maar hierover verwachten we vanavond meer duidelijkheid vanuit Rugby Nederland.

Wel staat het nu al vast dat zowel ouders als toeschouwers helaas niet meer mogen komen kijken tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast hebben we de trainingstijden licht aangepast om te voorkomen dat we met teveel mensen op de club zijn. Ook is vanaf vandaag het clubhuis inclusief de fitnessruimte helemaal gesloten.

De jeugdtraining stopt vanaf vanavond een kwartiertje eerder, namelijk om 19.45 uur. We vragen de trainers en spelers om daarna zo snel mogelijk De Biezen te verlaten. De seniorentrainingen beginnen een kwartiertje later, om 20.15 uur,en s[pelers en trainers wordt gevraagd niet eerder dan 20.00 uur aanwezig te zijn.

We adviseren dringend om omgekleed te komen en thuis te douchen, aangezien je niet in het clubhuis kunt wachten op een plaats in de kleedkamer. Die zijn wel open voor maximaal tien volwassenen, waarvan er maximaal drie tegelijk mogen douchen.

Ouders en toeschouwers zijn dus niet toegestaan op de Biezen. We kunnen alleen de minimaal benodigde bezetting toelaten zoals de spelers, trainers, teammanager, scheidsrechters (op wedstrijddagen), corona-coördinator en bestuursleden/commissieleden met een taak. Het brengen en ophalen mag tot aan de hekken.

Voor onze tegenstanders op wedstrijddagen geldt dat de rij-ouders van kinderen tot en met 17 jaar als begeleiders mee het terrein op mogen. Of onze ouders bij uitwedstrijden bij de wedstrijd aanwezig mogen zijn is afhankelijk van het beleid van de tegenstanders.

Natuurlijk blijven de standaard corona-hygiëne- en afstandsregels van kracht. Met eventuele vragen kun je terecht bij de bestuursleden of de teammanager. Laten we als echte rugbyers de regels respecteren en samen meehelpen de coronabesmettingen onder controle te houden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur NRC The Wasps

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx