stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Rdd Dag

Wasp jeugd op de RDD-dag

Dat het steeds beter gaat met de jeugd bij de Wasps dat is al langer bekend. Er is steeds meer jeugd te zien op de velden tijdens de trainingen van woensdag en vrijdag. Zo is ook al het oude trainingsveld in gebruik genomen zodat elk team genoeg ruimte heeft voor de oefeningen die worden uitgezet door de trainers.

Dat nieuw rugbytalent aanwezig is onder die jeugd was ook al duidelijk, afgelopen weekend waren namelijk de zogeheten RDD- dag: Rugby Development Days. Het was nummer twee in een reeks van vier dagen die gepland zijn door het seizoen heen. Deze dagen zijn een opzet om nieuw talent snel te herkennen en ook goed te begeleiden zodat ze beter door kunnen stromen naar de selectie teams van de jeugd. Hierbij worden ervaren trainers en ook refs ingezet die verschillende oefeningen doen met de kinderen.

Afgelopen weekend was Tilburg aan de beurt als gastheer en daar waren ook zeven Waspen bij die door de club zijn opgegeven om deel te nemen. Sep van Kampen en Ralph Amelink zijn meegegaan als begeleiders. Hartstikke gaaf natuurlijk , nog gaver is het dat er twee Waspen zijn uitgeroepen tot ‘Talent’. Puck Amelink en Martel Smits hebben zich blijkbaar zodanig laten zien dat ze die titel verdienden. Kortom die zullen in de gaten worden gehouden. Check onze site of ons YouTube kanaal voor een impressie van die dag. Ook kun je hier zien dat onze jeugd heel goed stil kan staan: de Mannequin challenge is met verve uitgevoerd!

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx