stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Rugby Lorem Image 5

Seizoen van start: U19 speelt op de Staddijk

Het is weer zover, het rugbyseizoen staat op punt van beginnen na een pauze van twee maanden. De spelers hebben natuurlijk niet stilgezeten, de afgelopen maand hebben zowel de senioren als de jeugd hard getraind om weer fit te raken en flitsend van start te gaan aankomend weekend. Het is aan de jeugd van U19 om het startschot te geven op de Staddijk bij de Wasps.

Zij treden morgen aan tegen de leeftijdsgenoten van Tilburg, de kick-off is om 13:00. Een beetje aanmoediging kunnen ze zeker gebruiken dus kom gerust kijken onder de nazomerse zon. U16 mag ook aan de bak zij spelen een uitwedstrijd RC Bredase en ook U14 mag morgen laten zien hoe ze ervoor staan. Zij zullen in het zuiden des lands hun opwachting maken in Etten-Leur tegen een combinatie team van Tilburg en Etten-Leur.

De senioren, die vanaf begin augustus al weer in training waren na een korte pauze, hebben beiden een uitwedstrijd. De Heren Wasps mogen naar Zevenaar toe, hopelijk kunnen ze eindelijk de Duuvels een keer op hun eigen grondgebied verslaan. De LadyWasps hebben het ook kortbij zij mogen tegen een Brabants combinatie van de Dukes, Octo en Wally aantreden. Allen heel veel succes met de eerste wedstrijd en hopelijk worden de punten meegenomen naar Nijmegen.

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx