stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

Nieuw: Touchen bij The Wasps

Op vrijdag 24 augustus starten de touch-trainingen bij The Wasps. Touch is een variant op rugby waarbij de tegenstander niet getackeld maar getouched (getikt) wordt. Ideaal voor wie wel lekker een potje wil (leren) rugbyen, maar voor wie het fysieke contact van ‘normaal’ rugby teveel van het goede is . Denk aan oud-spelers, geblesseerden maar ook bijvoorbeeld enthousiaste ouders van jeugdspelers die wel zin hebben om zelf te spelen! Ervaring met rugby is fijn maar zeker niet verplicht: touch is makkelijk onder de knie te krijgen.

We starten op vrijdag 24 augustus en trainen om de week. De trainingen zijn laagdrempelig: we kijken wie er is, verdelen ons in twee teams, pakken een bal en gaan spelen. Easy does it!

We gaan 6x proefdraaien: Loopt het?  Is de opkomst voldoende? Na 2 november besluiten of we doorgaan met de touch-trainingen en komen er ook nadere afspraken over lidmaatschap (dat betekent concreet dat je nu ook mee mag doen als je nog geen lid bent van de rugbyclub).

Wanneer: Vrijdag 24 augustus, 20.00-21.00 uur

 

Frequentie: Om de week (24 aug, 7 sep, 21 sep, 5 okt, 2 nov)*

Waar: (kleine) Trainingsveld Wasps

Wat heb je nodig? Sportkleding, sportschoenen met noppen, bitje (verkrijgbaar achter de bar) en mocht je willen: een eigen bidon met water.

Enthousiast?! We zien je graag op vrijdag op het touch-veld bij The Wasps!
Voor meer info of vragen: stuur een mailtje naar touch@wasps.nl
*op vrijdag 19 oktober gaat touch niet door ivm de herfstvakantie
compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx