stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.
Grote Clubactie

Grote club actie gaat beginnen op 16 september

De grote club actie

Elk jaar vindt de Grote Clubactie  in het najaar plaats (www.clubactie.nl). Dit is een landelijke loterij waarbij je geld kunt ophalen voor je eigen club. Ook dit jaar doen we weer mee met de jeugd-rugbyspelers en hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor de jeugdkas!

Hoe werkt het?
De leden verkopen loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de jeugdkas. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-.

Hoe werkt het?
Er zijn meerdere manieren om loten te verkopen. De kinderen krijgen lotenboekjes mee, de koper van het lot betaald door middel van het invullen een eenmalige machtiging in het lotenboekje.  Het is ook mogelijk om online loten te kopen (link volgt nog).

Wanneer starten we?
De Grote Clubactie gaat landelijk van start op zaterdag 16 september. Vanaf die datum kunnen jeugdleden starten met de verkoop. De sluiting van de online lotenverkoop en verkoop met eenmalige machtiging is op donderdag 17 november 2016.
De verkoopboekjes graag uiterlijk vrijdag 17 november bij ons inleveren (dan hebben we nog tijd om alle gegevens van de verkoopboekjes in te voeren in het systeem). Inleveren kan bij de bar. De trekking van de prijzen is op 13 december. Via de website van de Grote Clubactie weet je of je in de prijzen bent gevallen.

Wat is ons doel?
Het geld gaat naar de jeugdkas en komt het ten goede aan jeugdactiviteiten en alles wat rondom de jeugd georganiseerd wordt. Denk aan jeugdkamp en thema-avonden (sinterklaastraining/ midwintertraining etc).

Is deelname verplicht?
Nee, deelname is niet verplicht. Het is leuk als zoveel mogelijk jeugdleden meedoen maar het is zeker niet verplicht.

Verder nog…

  • Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt krijgt een mooie prijs!
  • De verkoopboekjes worden op woensdag  13 september  en vrijdag 16 september uitgedeeld na de training in of bij het clubhuis (tafel) . De kinderen krijgen daarbij nog een aparte informatiebrief met alle uitleg..
  • De trainingsavonden daarna kunnen de boekjes/ informatiebrief achter de bar gehaald worden.
  • Zijn de boekjes vol? Op woensdagen en vrijdagen voor en na de training kunnen volle boekjes worden ingeleverd achter de bar en eventueel nieuwe worden meegenomen.
  • Elanor is contactpersoon voor de Clubactie mail haar bij vragen of onduidelijkheden (jeugd@wasps.nl)
compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx