stockingtease once yabuki feels that cock in her ass she starts fucking.

Geef je op voor Wasps kamp

Hallo Wasps,

Omdat het kamp vorig jaar wederom een enorm succes was, willen we dit jaar weer gaan!!

Dit jaar gaan we van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni. En we gaan naar Evertsoord naar De Korhoen https://www.groepsgebouw.nl/groepsverblijven/evertsoord/groepsaccommodatie-limburg-korhoen

Ook dit jaar is het kamp bedoeld voor alle jeugdleden van The Wasps. Ondanks dat we enorm gegroeid zijn, willen we toch graag samen op kamp gaan. Dit is tot nog toe altijd goed bevallen. Uiteraard gaat er ook dit jaar weer begeleiding mee.

Deze bestaat uit de kampcommissie, trainers en een aantal ouders waarvan de kinderen het anders te spannend vinden om mee te gaan op kamp (geef dit even aan bij Patricia of Joyce). (andere) Ouders mogen zich uiteraard ook aanmelden voor het kamp, in overleg met kampcommissie wordt gekeken of er voldoende plek is. 

Accommodatie & kosten

We hebben een hele grote accommodatie waar jong en oud gedeeltelijk gescheiden ligt. Bij beiden slaapt begeleiding. Bij de oudere jeugd (U14 en ouder) slapen de jongens en meiden gescheiden.

De kosten voor het kamp zijn €45 p.p. Dit kan in een keer of in termijnen worden betaald (wil je in termijnen betalen, neem dan even contact op met Patricia of Joyce)

Graag het totaalbedrag vóór 1 april overmaken op: 
NL19 INGB 0002 9065 74
tnv NRC The Wasps
ovv kamp 2019 +naam kind(eren)/team(s)
In dit bedrag zitten de kosten van de kamplocatie, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten en tussendoortjes (fruit, chips, snoep).

Vertrek & vervoer

We vertrekken op vrijdagavond 18.00u vanaf het clubhuis. Je kunt dan meerijden. Verzoek voor auto`s volgt nog.
Mocht je op eigen gelegenheid gaan, graag voor 20.00u aanwezig op de kamplocatie i.v.m. het avondspel. Als je na het lezen van deze pagina denkt IK WIL ERBIJ ZIJN! vul dan uiterlijk 15 maart het formulier in via de onderstaande link. 
Inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/3l5JeXae2uDP0HErI3

Na 1 april komt er een brief met de planning, inpaklijst en info voor de achterblijvers.  Mochten er nog vragen zijn, kom gerust naar Patricia of Joyce. Mailen of appen mag ook.

WE HOPEN DAT JULLIE ALLEMAAL WEER MEE GAAN!

Groeten van de kampcommissie!
Patricia:06-53335040 p.bloemendal36@upcmail.nl
Joyce: 06-19517736   joyceberkelaar@ziggo.nl

Ps. Er wordt geen alcohol geschonken, ook niet voor de begeleiding. Ook mag er door de jeugd niet gerookt worden.

compilation gagging choking on huge shemale cocks.amateur xxx