Gratis Intro Training Maand – Give it a try!

Welkom bij The Wasps, DE rugbyclub van Nijmegen! September staat bij ons in het teken van de gratis Intro Training Maand. Voor iedereen die een keer de sport wil uitproberen is dit DE kans om mee te maken wat rugby is.  Er is voor iedereen plek: dames, heren en jeugd. Aan jou de keus of je één, twee, vier keer of de hele maand mee wil doen: het is geheel vrijblijvend dus je mag zelf bepalen hoe vaak en wanneer je komt.
Bij de Dames is de trainingsavond op woensdag er zelfs volledig op ingericht. Zo kan iedere dame op een rustige manier kennis maken met de sport. Hiervoor kan je je melden bij Lieke de Leeuw: 06-46397221. MET gratis bitje, wat een luxe!

Wanneer kan ik komen?

Elke woensdag en vrijdag ben je welkom om te genieten van de mooiste sport ter wereld. Ben je onder de 19? Dan train je met leeftijdsgenoten. Ben je boven de 19? Dan ben je senior. We hebben een dames en een herenteam.

Zie voor de trainingstijden de tabel hieronder.

Speciale dames actie

Speciaal voor onervaren dames zijn er introductietrainingen. Tijdens deze leuke, actieve trainingen maak je kennis met de basistechnieken en -tactieken. De nadruk ligt op: plezier, spel, contact en gezelligheid.

  • nu met gratis bitje
  • kom samen met een vriendin
  • goed voor conditie en shape
  • dus….. give it a try!

Heb ik ervaring nodig?

Nee, helemaal niet. Het enige wat je nodig hebt zijn je sportspullen en je (voetbal)schoenen. Er zijn kleedkamers aanwezig waar je kunt omkleden en kan douchen. Rugby is een sport waar iedereen aan mee kan doen of je nu klein, groot, langzaam, snel, 7 jaar of 37 bent, in rugby, there is a position for everyone.

Vragen?

Ben je nog niet helemaal overtuigd of wil je misschien nog wat meer informatie? Geen probleem, kijk gerust rond op onze site of stel je vraag via info@wasps.nl of het contactformulier hieronder en hopelijk zien we jou dan binnenkort een keer op de training bij de Wasps. Give it a try!

TeamsWoensdagVrijdag
HerenWoensdag 20:00 - 22:00Vrijdag 20:00 - 22:00
DamesWoensdag 20:00 - 22:00 (inloop 19:45)Vrijdag 20:00 - 22:00 (inloop 19:45)
JeugdWoensdag 18:30 - 20:00Vrijdag 18:30 - 20:00