U12

2de plek U12 NK voorrondes

Afgelopen zaterdag 1 april stond er voor onze mini’s om samen met de Wageningen mini’s als Wawa’s te strijden voor een plek in het hoofdtoernooi NK mini’s.

Op het veld van RFC The Rams in Apeldoorn kon door de 6 deelnemende teams uit District Oost 1 ticket voor het hoofdtoernooi verdiend worden.

De eerste wedstrijd moesten de Wawa’s aantreden tegen de Pickwickplayers. Doordat bij iedereen de spanning van om het “eggie” te spelen merkbaar was werd het een spannende bedoeling. Gelukkig wist iedereen de zenuwen op tijd opzij te zetten waardoor de eerste overwinning kon worden bijgeschreven.

Hierna volgden vervolgens nog 3 spannende wedstrijden tegen Twente 1, Twente 2 en Gelre Mix. Onze Wawa’s kregen deze wedstrijden niet kado en moesten hard werken om de overwinningen binnen te halen.

Na 4 overwinningen moest er tegen The Rams gestreden worden om de eerste plaats en dus het ticket voor het hoofdtoernooi. In een zeer spannende wedstrijd waarin iedereen zijn uiterste best deed werd jammer genoeg met 2 tries tegen 0 verloren.

Met de uiteindelijke 2e plaats als resultaat kan iedereen met trots terugkijken op het toernooi.