Lijkt jou rugby een leuke sport? Schrijf je dan hier in!

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen.
Het maakt niet uit of je ervaring hebt of juist nog helemaal niet.

Hoe gaat het in z’n werk?
Neem je sportspullen, voetbalschoenen , stevig shirtje en broek mee en meld je bij een van de trainers.
Wil je eerst meer informatie? Voor meedoen bij de jeugd stuur een e-mail naar jeugd@wasps.nl, voor senioren stuur een e-mail naar info@wasps.nl.

Inschrijven als lid

Leuk dat je bij de Nijmeegse Rugby Club The Wasps wil gaan rugbyen. Voordat je met onderstaande link uitkomt bij het inschrijfformulier, eerst daarover nog wat informatie.

Inschrijfformulier

Het gebeurt geregeld dat het inschrijfformulier niet verstuurt lijkt te worden. Dit komt omdat er dan een veld niet is ingevuld dat wel ingevuld moet worden. Het systeem geeft deze melding niet, maar met een heel klein rood sterretje zie je wat je nog moet invullen. Vaak gaat het hier om de BIC-code, de code van je bank die je in moet vullen. Let hier dus op met het invullen.
Als het formulier is verstuurd krijg je direct een email ter bevestiging dat het insturen goed is gegaan. Enkele dagen hierna krijg je een email ter bevestiging dat de inschrijving is verwerkt.

Veranderingen/uitschrijven

Wanneer je je lidmaatschap wil veranderen of op wilt zeggen, ga dan naar hetzelfde menu als Lid worden. Onder dit tabblad staat ook Afmelden lid. Hier staat de benodigde informatie voor u.

Contributie

De contributie wordt automatisch afgeschreven in 4 termijnen. Van de contributie moeten wij een deel betalen aan de Nederlandse Rugby Bond, wanneer je later in het seizoen lid wordt, zal het deel van de contributie dat naar de vereniging gaat worden aangepast aan de lengte van het resterende seizoen.

Voor de voorwaarden van het betalen van de contributie verwijzen we je door naar de pagina Lid afmelden (onder het zelfde tabblad als Lid worden). De huidige contributie is:

Speler:Kosten:
Turf (U8)€ 96,-
Benjamin (U10)€ 96,-
Mini (U12)€ 120,-
Cub (U14)€ 145,-
Junior (U16)€ 173,-
Colt (U19)€ 190,-
Senior (niet spelend) € 95,-
Senior (recreant spelend)€ 208,-
Senior (spelend)€ 261,-
Senior (studententarief) € 217,-
Donateur minimaal € 32,-