Black Bulls

ORC Black Bulls op bezoek

Een heerlijke rugbysfeer hing er op de Staddijk, zoveel supporters zien we niet vaak op de woensdagtraining. Gisteravond kwam namelijk ORC Black Bulls op bezoek om een test match tegen de Wasps te spelen. Zij speelden pas hun tweede wedstrijd ooit, na een eerste wedstrijd tegen Octopus die ze wonnen. Gisteren ging het ze minder voor de wind: 62-5 in het voordeel van de Wasps.

De test match was een uitgelezen mogelijkheid voor beide teams om wedstrijdervaring op te doen. Bij de Wasps waren er een hoop debutanten waaronder een aantal U19 spelers. Fantastisch om te zien dat ze ondanks hun leeftijd en fysiek gewoon meegaan in het spelletje en hun momenten hebben weten te pakken, dat belooft een hoop rugbyplezier voor de toekomst.

Na de wedstrijd ging het nog even door in het clubhuis, de Black Bulls hebben blijkbaar allemaal vrij op donderdag en anders zijn er een paar met koppijn aan het werk vandaag. Hopelijk kunnen ze een vervolg geven aan korte bestaan, want een officiële club zijn ze nog niet, daar zal binnenkort over vergaderd worden. We wensen ze in ieder geval veel succes daarmee en hopelijk tot ooit maar dan in competitieverband.