Site Bericht

Nieuwe teamkit gepresenteerd in druk clubhuis

Afgelopen zondag zijn in een druk bezocht clubhuis de nieuwe teamkits van de Wasps gepresenteerd onder het oog van de nieuwe shirtsponsors. Het rood, geel en blauw heeft weer een hele nieuwe inrichting gekregen in de nieuwe teamkit waarbij de meningen eensgezind waren: een heel tof shirt!

Er werd natuurlijk al maanden aan gewerkt achter de schermen door de sponsorcommissie en voor hen was het natuurlijk ook een spannende dag. Vanaf half één liep het clubhuis langzaam vol met belangstellenden van kleine Waspen tot senioren en van nieuwe leden tot oude leden. Uiteindelijk was het moment daar dat het shirt gepresenteerd ging worden. Hoofdsponsor Terlouw waarvan Rik Terlouw aanwezig was had de eer om het shirt te onthullen. Na de presentatie werden alle sponsoren bedankt voor hun bijdrage en kregen het nieuwe shirt en een bloemetje aangeboden.

Na een woord van dank werd het tijd om de nieuwe teamfoto te maken van Ladies and Gents tussen een verzameling Land Rovers. Eén ding is duidelijk, mocht er iemand een Land Rover nodig hebben dan bent u bij de sponsoren van de Wasps aan het goede adres. En mocht u zich afvragen of een voorwaarts pack opgewassen is tegen een Land Rover: ja dat zijn ze. Na de fotoshoot zijn de heren nog een potje touch gaan spelen op het modderige veld en keerde de rest terug naar het clubhuis. 

De sfeer was buitengewoon gezellig en de club heeft een top dag gedraaid. Hopelijk kunnen de teams de komende weken laten zien dat ze het nieuwe shirt waard zijn. Winnen dus! Aan alle sponsors nogmaals dank en ook de mensen die hier aan hebben meegewerkt: dank. Weer een nieuwe mijlpaal voor onze groeiende vereniging.