Vriendinnen Training

Succesvolle vriendinnen training

Afgelopen woensdag was het weer zover. Er stonden naast ¬†een aantal Ladywasps ook een grote groep onbekenden van de sport op het sportveld. Er waren een stuk of 11/12 vriendinnen, zussen of collega’s op het veld, die allemaal wel een keer wilden mee trainen met de speciale vriendinnen-training bij de Nijmeegse Wasps en daarmee voor de eerste keer even geproefd hebben van de sport rugby.
De training werd gegeven door Ingeborg, die aan hand van leuke oefeningen, een goed beeld gaf van wat rugby is. Hierbij werden simpele oefeningen zoals het snel doorgeven van de bal gecombineerd met wat moeilijkere oefeningen zoals tackelen. Voor iedereen die een eerste keer komt rugbyen is het altijd spannend: de eerste tackle. Er zijn echter flink wat dames door pittige tackles op de grond terecht gekomen tijdens de partijvorm aan het einde van de training. Een ouderwets potje rugby was dan ook de afsluiting van een succesvolle avond die hopelijk weer meer rugbyende vrouwen gaat opleveren.
We willen alle vriendinnen, zussen en collega’s bedanken die zijn komen trainen. Wij hebben het heel leuk gevonden en we hopen jullie ook en misschien wel tot snel!
Heb je nou de vriendinnen-training gemist, maar wil je wel een keer mee trainen?
Dat kan natuurlijk altijd!
De Ladywasps trainen op woensdag en vrijdag van 20.00- 21.30/22.00